top of page
  • Writer's pictureDIalogos Researcher

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ/ΟΥΣΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ!


Ήρθε η ώρα για ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα!

Μετά τις δύο συναντήσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα με πρωτοβουλία του ΔΙΑΛΟΓΟΥ και στις οποίες συμμετείχε πλήθος συναδέλφων και συναδελφισσών από όλη την Ελλάδα, προχωράμε στη συγκρότηση των πρώτων πρωτοβάθμιων σωματείων των επί συμβάσει ερευνητών/τριών και διδασκόντων/ουσών των Πανεπιστημίων και των Ερευνητικών Κέντρων της κάθε πόλης.

Για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πρωτότυπη υπογραφή του καταστατικού και η ακόλουθη κατάθεσή του στο πρωτοδικείο.

Για τον σκοπό αυτό, ορίζουμε δια ζώσης συναντήσεις σε κεντρικά σημεία κάθε πόλης προκειμένου να υπογραφούν τα καταστατικά.

Για την ΑΘΗΝΑ, προτείνουμε δύο συναντήσεις στο ΑΙΘΡΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (είσοδος Μασσαλίας): Παρασκευή 21 Μαΐου με ώρες προσέλευσης από τις 16:00 έως τις 19:00 Δευτέρα 24 Μαΐου με ώρες προσέλευσης από τις 14:00 έως τις 17:00 Στον χώρο θα παρευρίσκονται συνάδελφοι για 3 ώρες τουλάχιστον προκειμένου να υπάρχει επαρκής χρόνος για την προσέλευση προς υπογραφή του καταστατικού. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση Αστυνομικής ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της υπογραφής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με μήνυμα με τον ΔΙΑΛΟΓΟ. Ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΡΕΘΥΜΝΟ Προσεχώς θα αναρτηθούν σχετικές πληροφορίες. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, συναντιόμαστε και υπογράφουμε!




bottom of page